doneBinnen 1 a 2 werkdagen in huis
doneRuim 40.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar
doneKorting bij betalen met iDEAL

Waar kunnen wij u bij helpen?

Verzenden en verzendtarieven

Verzenden en verzendtarieven

Verzendtarieven
Bestellingen met een orderwaarde boven de € 150 euro worden franco vrij verstuurd binnen Nederland. Voor bestellingen onder de 150 euro rekenen wij verzendkosten van € 5.95. Voor verzendingen buiten Nederland gelden andere tarieven, die zichtbaar zijn tijdens het bestelproces.

Verzendtijden via PostNL Pakketservice
Therapeutenassortiment.nl heeft specifieke afspraken gemaakt met de pakketdienst van PostNL waardoor ruime verzendtijden mogelijk zijn. Wanneer u op een werkdag bestelt en betaalt voor 20.30 ontvangt u het pakket normaal gesproken de volgende dag. Afhankelijk van het schema van de PostNL in uw regio ontvangt u het pakket in de ochtend of de middag. Wanneer u niet aanwezig bent wordt het pakket de volgende werkdag door PostNL aangeboden. Wanneer het pakket na de derde keer niet in ontvangst wordt genomen kunt u het afhalen bij uw lokale PostNL afhaalpunt.

Maandag besteld en betaald voor 20.30Dinsdag afgeleverd
Dinsdag besteld en betaald voor 20.30Woensdag afgeleverd
Woensdag besteld en betaald voor 20.30Donderdag afgeleverd
Donderdag besteld en betaald voor 20.30Vrijdag afgeleverd
Vrijdag besteld en betaald voor 20.30Zaterdag afgeleverd
Zaterdag besteld en betaaldDinsdag afgeleverd
Zondag besteld en betaaldDinsdag afgeleverd

Wij versturen uw pakket nadat de betaling is ontvangen. Wanneer u kiest voor betaling via een overboeking dan dient u rekening te houden met een extra levertijd. Afhankelijk van uw bank kunnen dat 1 tot 3 extra werkdagen zijn.

Direct afleveren bij derden
U kunt het pakket als u dat wenst direct laten afleveren bij derden. Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces. De betaling van deze bestelling vindt door u plaats. U ontvangt ook de factuur en niet de ontvangende partij. Deze ontvangt de artikelen in een neutrale doos met een neutrale pakbon (deze pakbon laat de door u bestelde artikelen zien, maar niet de bijbehorende prijzen). Deze bestellingen tellen gewoon mee voor het bepalen van uw omzetkorting.

Vragen over het verzenden?
Neem contact op met onze afdeling klantenservice:

Telefoon:020-7173022
Fax:020-7173092
E-mail:klantenservice@therapeutenassortiment.nl