Overig / Drogisterij
 
Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!
 

Werking van de website

Artikel Selecteren
Om het juiste product te selecteren kunt u de volgende stappen zetten:

  • Ga naar het gewenste artikel, geef het gewenste aantal producten aan en klik op de knop 'Voeg toe aan bestelmand'.
  • Vervolgens komt u in de 'bestelmand'. Mocht u op zoek zijn naar meerdere producten om te bestellen dan kunt u kiezen voor de knop 'verder winkelen'. Hiermee belandt u weer op de pagina van Therapeutenassortiment.nl en kunt u een ander product selecteren.
  • Wanneer u klaar bent met winkelen, dan kiest voor de knop 'afrekenen'.

Verzendinformatie
Vervolgens verschijnt een overzicht van de artikelen met een overzicht van de prijs van de artikelen uit de bestelmand en eventuele aanvullende verzendkosten. De producten worden verstuurd via de pakketdienst van PostNL.

Versturen van het pakket naar een ander adres is in dit scherm ook mogelijk door te kiezen voor 'adresgegevens wijzigen'. In het vervolgscherm heeft u een overzicht van het afleveradres dat u reeds heeft opgenomen in het adresboek. Als het gewenste adres hier niet tussen staat kunt u via de optie 'nieuw adres toevoegen' een nieuw adres opnemen.

Nadat u de verzendinformatie heeft gecontroleerd kunt u kiezen voor 'verder met afrekenen'.

Betaalinformatie
In het vervolgscherm kunt u kiezen op welke wijze u uw bestelling wilt afrekenen: direct met iDEAL of via een overboeking.Het grote voordeel van betalen met iDEAL is, dat de producten die wij op voorraad hebben direct aan u kunnen leveren. Bestelt op een werkdag voor 20:30 uur dan heeft u het het de volgende dag in huis heeft. Kiest u voor betalen door middel van een overboeking dan versturen wij uw pakket wanneer de betaling is voldaan. Verder ontvangt u bij betaling via IDEAL een betalingskorting van 1% over het verschuldigde bedrag.

Bent u in het bezit van een kortingscode van Therapeutenassortiment.nl? Dan kunt u deze hier verzilveren. Vul de kortingscode in en de korting wordt automatisch verrekend op uw totaalbedrag

Na de keuze van uw betaalwijze kunt u kiezen voor 'verder met afrekenen'.

Overzicht bestelling
In dit laatste scherm vindt u alle gegevens van het afrekenproces in een overzicht. Zo kunt u in één opslag zien of alle gegevens juist zijn. Wanneer u uw gegevens heeft bekeken, kunt u kiezen voor 'bevestiging bestelling'.

Wanneer u heeft gekozen voor betaling via iDEAL, wordt een scherm zichtbaar van Multipay. Multipay verwerkt de betalingen voor Therapeutenassortiment.nl. Na de keuze van uw bank kunt u via de voor u bekende wijze de betaling verrichten.

Tel.: 020 7173022
Fax:  020 7173092
Service voor onze klanten

Voor 20.30 besteld,
Morgen in huis.

40000 artikelen
uit voorraad leverbaar

TEVREDENHEIDSGARANTIE
14 dagen zichttermijn
Veilig betalen met


Speciale koeriersdienst

Netto-prijzen

Extra korting bij hogere orderwaardes

Verzendkosten:
5,95 - vanaf 150 euro gratis

Gratis nalevering

Pakket versturen naar ieder gewenst adres

Traceer uw bestelling

Ultgebreide informatie